Dagsturer fra Miami

Dersom du ønsker å se solskinnsstaten fra et annet perspektiv, reiser du ut av Miami. Der kan du oppsøke venetianske kanaler, møter med ville dyr eller fredelige, rolige tilfluktssteder.

miamism
 • Vizcaya

  8 km

  Vizcaya museum og hager ligger like sør for Miami. På begynnelsen av 1900-tallet var den italienskinspirerte villaen hjemmet til forretningsmannen og milliardæren James Deering. De imponerende hagene og det utsmykkede huset på Vizcaya-eiendommen er et vakkert skue. Stedet regnes som et nasjonalhistorisk landemerke. Det bugner av møbler og kunst fra 1800-tallets Europa og er registrert som et av de mest verneverdige historiske palassene i USA. Det kan være du har sett Vizcaya i flere filmer, blant annet "Iron Man 3" og "Any Given Sunday."
 • Coconut Grove

  16 km

  Den avslappende atmosfæren i Coconut Grove fungerer som det perfekte botemiddelet til sentrum av Miami. Dette er den eldste av nabobyene til Miami med kontinuerlig befolkning. I de utsmykkede historiske monumentene og parkene fra 1800-tallet kan du finne fred og ro fra travelheten i Miami. I Barnacle Historic State Park finner du det eldste huset, på det opprinnelige stedet i Miami-Dade County. Det tilhørte en gang grunnleggeren av Coconut Grove, Ralph Middleton Munroe. Ta deg en rusletur gjennom den tropiske løvtreskogen samtidig som du nyter utsikten over Biscayne Bay.
 • Fort Lauderdale

  45 km

  Fort Lauderdale er kjent som "USAs svar på Venezia" takket være nesten 500 km med kanaler. Det er neppe noen overraskelse at mange av de lokale severdighetene er vannbaserte. Velg blant gondoler, elvebåter eller hjulbåter fra 1800-tallet til å ta deg gjennom vannet, eller prøv en tur med amfibiebil fra Las Olas Boulevard, hovedgaten i byen. På de kjølige dagene kan det friste mer å gå på shopping innendørs i kunstgalleriene eller på kjøpesenteret Sawgrass Mills. Når solen går ned, kan du følge den drøyt 1,6 km lange Riverwalk til kunst- og underholdningsdistriktet. Der finner du restauranter, teatre og utendørspaviljonger.
 • Chokoloskee Island

  140 km

  Everglades er et område på over 6000 km2, og Chokoloskee Island er bare en liten del av det. Marinaen er et utmerket utgangspunkt for å utforske, bli kjent med lokalbefolkningen og fiske etter ørret. Dersom du har lyst på større dyr, kan du chartre en båt og komme i nærkontakt med alligatorene i området. Som navnet antyder, var øya hjem til amerikanske innfødte i over 1500 år før de europeiske oppdagerne kom. Når du ser solnedgangen fra marinaen, kommer du til å føle deg beæret – siden du også oppdaget Chokoloskee.
 • Key West

  257 km

  Oppdag korallrevene, reis med Conch Tour-toget, eller bli med på den berømte "Duval Crawl" for å oppleve barene. Denne historiske havnen syder av liv og har noe for enhver smak. Besøk hjemmene til Ernest Hemingway og Harry Truman. Etterpå kan du oppleve solnedgangen og gatekunstnerne ved Mallory Square mens du spiser quesadilla med fisk. Her har lokale og besøkende samlet seg før solnedgang siden 1960-tallet, bare for å treffes og ha det hyggelig. Husk å ta bilde ved Southernmost-merket før du går derfra.