OM ENTERPRISE RENT-A-CAR

Hva mener vi med Enterprise-måten? At vi skal ta vare på kundene, lokalsamfunnene og miljøet.

Hardt arbeid og kultur skapte Enterprise Rent-A-Car fortsetter som en suksesshistorie.

Både veiledningsprinsippene og den spede begynnelsen handler om ærlighet og integritet. Vi tror på at vi kan styrke lokalsamfunnene – ett om gangen. Vi tar oss av kundene våre – som om de skulle vært familie. Vi belønner hardt arbeid. Disse verdiene står like sterkt i dag som de gjorde da vi ble grunnlagt i 1957. I dag har det omfattende nettverket, bilparken og tjenesteutvalget posisjonert Enterprise som en del av den største leverandøren av transportløsninger på verdensbasis.

Vi kan tilby kundene utleiebiler både i lokalmiljøet og på flyplassen, deling av bil, eksotisk bilutleie og varebilutleie, i tillegg til at Flex-E-Rent-tjenesten leverer bedriftsløsninger for spesialiserte kjøretøybehov, inkludert temperaturregulerte varebiler og minibusser. Du finner oss i flere enn 100 land og har over 9500 utleiesteder. Hva betyr dette for kundene? Vi er der når du trenger oss.

Vi har en aktiv rolle når det gjelder bærekraft, ikke bare fordi det er bra for virksomheten, men fordi vi er opptatt av å gjøre verden til et bedre sted for framtidige generasjoner. På grunn av størrelsen er vi i en unik posisjon, der vi kan drive fram nyskapning, avansert forskning og teste ut markedsstyrte løsninger.

Visste du at …

Grunnleggeren av Enterprise, Jack Taylor, valgte navnet Enterprise som en hyllest til hangarskipet USS Enterprise der han tjenestegjorde under andre verdenskrig. Navnet Enterprise refererer til “et stort og utfordrende oppdrag” – en målsetting som gjenspeiles i våre visjoner.

  • Grunnleggeren Jack Taylor
  • Vei med biler
  • Steder med Enterprise-filial
  • Drivstofforskning
  • CarShare
  • Bil på motorvei
  • USS Enterprise

VERDIER

9500

Enterprise har over 9500 utleiesteder i mer enn 100 land.

50MM

Enterprise har lovet å plante 50 millioner trær i løpet av 50 år.

«Ta vare på kundene og de ansatte først, så kommer alt annet etter.»

Det begynte med syv biler og en følelse

Enterprise-historien begynte med visjonene til én mann. I 1957 vendte Jack Taylor – en dekorert flyger fra andre verdenskrig – hjem igjen med håp om å starte forretningsvirksomhet og å skaffe seg familie.

Han tok i bruk det han hadde lært i den amerikanske marinen – blant annet verdien av hardt arbeid, lagånd og det å gjøre det rette – og omfavnet det nye konseptet med å leie ut biler. Han hadde en bilpark bestående av syv biler.

Enterprise er nå et hverdagsbegrep for de som reiser mye og drar på turer med bil. Vi er en merkevare og er anerkjent som en internasjonal leder i bilutleiebransjen. Vi setter medarbeiderne og kundene like høyt som vi setter familien. I dag fortsetter Enterprise med å være en pådriver for suksess ved hjelp av et enkelt, men virkningsfullt, sett med overbevisninger for å bli ledende innen både bilutleie, bærekraft og nyskapning.


Par som prøver ut en leiebil