Vi holder fremdeles åpent

Vi ønsker fremdeles å leve opp til vårt ansvar og tjene våre kunder.

Velværet til våre kunder og ansatte er førsteprioritert. Med de kontinuerlige nyhetene angående coronavirus (COVID-19), tar vi følgende steg:

  • Vi overvåker situasjonen nøye og følger veiledning fra Verdens Helseorganisasjon og våre nasjonale helsebyråer og følger nøye deres anbefalinger.

  • Hos Enterprise legger vi ekstrem vekt på å følge rengjøringsprosedyrene for kjøretøyene våre innvendig og utvendig. I denne perioden er disse prosedyrene viktigere enn noen gang.

  • Vi instruerer våre ansatte i å følge retningslinjene fra  Verdens Helseorganisasjon så vel som nasjonale helsebyråer. Vi instruerer spesielt de ansatte I å holde seg hjemme om de har noen symptomer.

  • Vi anbefaler ikke å håndhilse og instruerer å hold ekstra avstand.

  • Vi har satt opp hånddesinfiserende middel alle stedene mulig som kundene våre kan benytte.

Endring/kansellering

Vi har forståelse for at reiseplanene kan endre seg, vi gjør alt vi kan for å være til hjelp. Hvis du ønsker å kansellere din reservasjon, kan du gjøre dette igjennom våre nettsider. Dette gjelder kun om reservasjonen ble utført direkte igjennom oss. Om du har reservert igjennom tredje part, anbefaler vi at du kontakter dem direkte.

OBS! Hvis du er syk eller tror du er smittet, ikke møt opp på vår lokasjon.

Som vanlig er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Våre åpning tider er Mandag til Fredag 07:30-20:30, Lørdag 10:00-17:00 og Søndag 14:00-21:00.

Kundeservice: +47 63 97 73 00

Complete Clean Pledge

For å sikre en trygg opplevelse for våre kunder så vel som ansatte, har Enterprise implementert initiativet Complete Clean Pledge.