Guide til billeie

Slik leier du bil hos Enterprise – 5 enkle trinn

1. Finn bilen du ønsker å leie

Velg ut bilklassen som passer til ditt behov. Du kan blant annet velge antall passasjerer og hva slags girkasse bilen skal ha.

Husk at du bestiller biler innenfor en spesifikk klasse basert på størrelsen og egenskapene du ønsker (for eksempel automatgir). Du kan ikke velge en spesifikk modell, men vi garanterer alltid at våre biler er nye, trygge og inkluderer utstyr av høy kvalitet.

Reserver leiebilen enten:

a.  Via bestillingsskjema på vår hjemmeside. 

b.  Ved å kontakte oss direkte via e-post eller per telefon. 

Når du har bestilt bilen vil du motta en bekreftelse på e-post. Husk å sjekke at hentedato og tidspunkt stemmer. 

2. Henting

Når du kommer til vårt utleiekontor vil en av våre ansatte ta deg imot. Vi er fleksible gjeldende hentetidspunkt, men blir du veldig forsinket så vennligst gi oss beskjed om dette. 

Kommer du med fly? Du kan du skrive inn ditt flight nummer når du bestiller leiebil. Vi har utleiekontorer hos de største flyplassene i Norge. Sjekk informasjon om hvert utleiekontor for å se deres åpningstider.

3. Leiekontrakt og leiebilforsikring

Vi veileder deg gjennom forsikringsalternativene, slik at du har full oversikt over dekningen din i tilfelle skader. Vi sørger også for at den reserverte biltypen passer til dine behov, og ordner med barneseter eller annet utstyr innen kontraktsinngåelse.

Når alt er klart, reserverer vi et beløp på kortet ditt og skriver ut kontrakten din.

Under “Spørsmål og svar” finner du svar på de vanligste spørsmålene om forsikring. 

4. Avreise

Vi følger deg ut til bilen og forklarer alt du bør vite om bilen og dens utstyr. Vi går også gjennom bilen sammen med deg for å avdekke eventuelle feil eller mangler for å sikre en smidig prosess ved levering. Deretter er du klar til å kjøre dit du vil med din leiebil. 

Du får også et telefonnummer der du kan nå oss dersom du har spørsmål i løpet av leieperioden. Du finner også kontaktopplysninger for både kundeservice og veihjelp på det innvendige speilet i leiebilen din.

5. Levering av leiebilen

Du leverer bilen tilbake til avtalt retursted. Når du leverer bilen innenfor åpningstidene vil bilen bli grundig gjennomgått sammen med deg. Leverer du bilen utenfor åpningstidene skal du levere fra deg nøkkelen som anvist, og bilen blir gjennomgått av en av våre ansatte når kontoret åpner. Du vil motta en e-post med kvitteringen din i etterkant.

Tilbake til FAQ