UEFA Europa League-fans – reisen begynner her!

Melding til alle UEFA Europa League-fans! Enterprise Rent-A-Car er her for å hjelpe dere med å følge laget deres på reisen deres i UEFA Europa League – enten du reiser til hjemme- eller bortekamper for å følge laget ditt, eller planlegger lengre frem, til sesongfinalen i Baku.

Ta en titt på den offisielle kampkalenderen på UEFA.com for å holde deg oppdatert på alt som skjer i UEFA Europa League gjennom hele sesongen.

UEFA-sponsoravtale – promo

Få 5 % avslag på billeie over hele Europa.


Gjør en kamp på torsdag kveld til en langhelg!

Det spiller ingen rolle om du kommer bare for kampen eller om du tenker å bli lenger – vi gjør alt vi kan for å gi fans servicen de fortjener. Med 5 % rabatt på all bilutleie, blir du kanskje inspirert til å bli litt lenger. Start reservasjonen ved å fylle ut informasjonen nedenfor.

Vilkår:

Tilbudet er gyldig hos deltakende Enterprise Rent-A-Car-utleiesteder i Europa og Midtøsten, ved utleier som slutter 1. juni 2021 eller tidligere. Kontakt den lokale filialen for å sjekke om utleiestedet deltar i dette tilbudet før du bestiller. Dette tilbudet gir deg 5 % rabatt på prisen for daglig eller ukentlig leie ved bestilling. Prisen varierer etter utleiested, og du finner prisinformasjon på Enterprises nettside. Du kan bli belastet for ekstra kjørelengde der ubegrenset kjørelengde ikke er inkludert, avhengig av utleiested. Du kan bli belastet ekstra for f.eks. skadeforsikringsavgift (inkludert tyveribeskyttelse), avgift for ansvarsforsikring for tredjepart og, der det er aktuelt, veiavgift, merverdiavgift eller avgifter på varer og tjenester, samt transaksjonsavgifter på kreditt- og debetkort. Bestill 24 timer i forveien for å benytte deg av dette tilbudet. Tilbudet gjelder alle biltyper. Rabatten gjelder ikke ekstrakostnader, som ikke er inkludert i prisen oppført ovenfor. Leietakeren er ansvarlig for alle ekstra kostnader som kan påløpe, inkludert valgfri egenandelsforsikring, bensin, kostnaden for leie av barneseter, takstativ og navigasjonsveiledninger osv. Én dags leie er påkrevd som minimum, og maksimal leieperiode er på 27 etterfølgende døgn. Tilbudet gjelder ikke for leieperioder på over 28 dager. Alle førere må være 25 år eller eldre. Førere på mellom 25 og 29 år kan leie kjøretøy i A- til F-klasse, miniflerbruksbil eller varebil. For alle andre kjøretøyklasser må førere være minst 30 år eller eldre, med mindre lokal lovgivning tillater det. Referer til kundenummer UELFANS når du reserverer, for å sikre at rabatten gjelder. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet av kjøretøy ved bestilling. Normale utleiekvalifikasjoner gjelder. Andre begrensninger, inkludert strømbrudd, kan gjelde. Kontakt den lokale utleiefilialen for mer informasjon. Dette tilbudet kan ikke brukes i kombinasjon med andre kampanjer, tilbud, rabatter eller tidligere eller eksisterende reservasjoner. Henting- og leveringstjeneste er underlagt geografiske begrensninger. Kontakt den lokale utleiefilialen for mer informasjon.