Sesongtilbud


Finn mest mulige priser med Enterprise, uansett hvor i verden du har tenkt deg!

10% avslag på vintereventyr

Opplev vinterens underverk: Bestill din reise med Enterprise og spar 10%!

 

Med tilbudet vårt kan du kjøre ut på de åpne veiene og oppdage alt det Enterprise har å tilby. Med vårt omfattende utvalg av kjøretøy, inkludert kompakte biler, SUV'er og luksusmodeller, finner du garantert den riktige bilen for dine behov. Vi tilbyr deg 10% rabatt på bilutleie fra 1.november - 14. desember i 42 land, slik at du kan spare enda mer på ferien din! Så hvorfor vente?

 

Bestill nå og dra nytte av dette fantastiske tilbudet før det er for sent. Med vår enkle bestillingsprosess og utmerkede kundeservice, kan du slappe av og nyte turen – vel vitende om at du er i gode hender.

 

Liste over deltakende land

Albania

Armenia

Bulgaria

Danmark

Egypt

Estland

Færøyene

Finland

Georgia

Hellas

Island

Italia

Jordan

Korsika Nord

Korsika Sør

Kroatia

Kosovo

Kypros

Latvia

Litauen

 

Luxembourg

Malta

Marokko

Montenegro

Nederland

Nord-Makedonia

Norge

Oman

Polen

Qatar

Romania

Saudi-Arabia

Serbia

Slovenia

Sveits

Sverige

Tyrkia

UAE

Ungarn

Østerrike

Sør-Afrika

Vilkår & betingelser

 

 1. Dette tilbudet gir deg rett til 10% rabatt på standard utleiepris [Basert på nettstedets beste daglige leiepriser ved bestillingstidspunktet] under hele din bilutleie (utleieperiode).
 2. Dette tilbudet er tilgjengelig ved deltakende Enterprise Rent-A-Car lokasjoner i Albania, Armenia, Bulgaria, Danmark, Egypt, Estland, Færøyene, Finland, Georgia, Hellas, Island, Israel, Italia, Jordan, Korsika Nord, Korsika Sør, Kroatia, Kosovo, Kypros, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Marokko, Montenegro, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Oman, Polen, Qatar, Romania, Saudi-Arabia, Serbia, Slovenia, Sveits, Sverige, Tyrkia, UAE, Ungarn, Østerrike, Sør-Afrika.
 3. Dette tilbudet er gyldig for alle reservasjoner utført mellom 16. september og 14. desember og for utleieperioder mellom 1. november og 14. Desember. Tilbudet gjelder ikke for utleieperioder som overstiger 28 dager.
 4. Dette tilbudet gjelder for alle bilklasser som er tilgjengelige ved bestillingstidspunktet.
 5. Alle sjåfører må oppfylle kravene for minimumsalder i det aktuelle landet. Aldersgrenser i utleielandet vil bli opplyst ved bestilling online.
 6. Med mindre annet er spesifisert, gjelder ikke dette tilbudet for eventuelle tilleggskostnader, inkludert valgfrie ansvarsforsikringer, enveis leieavgifter, drivstoffavgifter, ekstra sjåfør og avgift for unge sjåfør, utleie av tilleggsutstyr inkludert, men ikke begrenset til barneseter, snøkjetting, takstativ og navigeringsutstyr.
 7. Hente- og leveringstjeneste er underlagt geografiske restriksjoner. Kontakt din utleieavdeling for flere detaljer.
 8. Du har rett til å avbryte reservasjonen når som helst frem til oppstart av utleieperioden uten straff. Dersom du ikke lenger ønsker din reservasjon, ber vi deg om å avbryte reservasjonen før utleieperioden starter.
 9. Dette tilbudet er avhengig av tilgjengelige kjøretøy ved bestillingstidspunktet og kan ikke brukes i forbindelse med andre kampanjetilbud, rabatter, tidligere eller eksisterende reservasjoner.
 10. Dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene er i tillegg til, og erstatter ikke, vilkårene i leieavtalen din, som inneholder viktige bestemmelser om utleie av ethvert kjøretøy og som fortsatt gjelder i sin helhet for leien.
 11. Dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene, og enhver tvist eller krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med dem, er underlagt britisk lov. Hvis du er bosatt i EU, kan du ta rettslige skritt i forhold til dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene i enten britiske domstoler eller domstolene i EU-medlemsstaten der du bor.
 12. Som forbruker kan du dra nytte av eventuelle obligatoriske bestemmelser i loven i det landet du bor i. Ingen av disse vilkårene og betingelsene, inkludert avsnittet over, påvirker dine rettigheter som forbruker til å kunne være beskyttet av slike obligatoriske bestemmelser i lokal lov.
 13. Det anbefales på det sterkeste at du gjør deg kjent med lokale trafikkregler i landet der du leier bil. Ytterligere informasjon kan finnes for land i EU på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14. Denne kampanjen tilbys av Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.