Sesongtilbud


Finn mest mulige priser med Enterprise, uansett hvor i verden du har tenkt deg!

10 % rabatt på utflukter i siste liten

Vil du ta en utflukt i siste liten for å utforske vakre Europa eller eksotiske Midtøsten? Nå har du sjansen! Med tilbudet vårt kan du komme deg ut og oppdage alt Enterprise kan tilby. Det omfattende utvalget vårt av biler, inkludert kompakte biler, SUV-er og luksusmodeller, finner du garantert en bil som passer dine behov.

 

Nå tilbyr vi deg 10 % avslag på leie av bil mellom 17. april og 31. mai i 25 land, så du kan spare enda mer på ferien din! Er det egentlig noe å vente med?

 

Bestill nå, og benytt deg av dette fantastiske tilbudet før det utløper. Den enkle bestillingsprosessen og utmerkede kundeservicen vår gjør at du kan slappe av og kose deg på tur, samtidig som du vet at du er i gode hender. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Vilkår

 

 1.  Dette tilbudet gir deg 10 % avslag kun på grunnprisen for leie av bil [basert på nettsidens beste leiepris per dag på bestillingstidspunktet], i hele leieperioden.
 2.  Dette tilbudet er tilgjengelig på de deltakende utleiestedene til Enterprise Rent-A-Car i De forente arabiske emirater, Israel, Østerrike, Saudi-Arabia, Oman, Qatar, Danmark, Sverige, Island, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Hellas, Kroatia, Nord-Makedonia, Romania, Slovenia, Sveits, Kosovo, Albania, Montenegro, Kypros, Polen, Portugal, Tyrkia og Italia.
 3.  Dette tilbudet gjelder for alle reservasjoner foretatt mellom 17. april og 31. mai, og leieperioder mellom 17. april til 31. mai, og det gjelder ikke for leieperioder på over 28 dager. 
 4.  Dette tilbudet gjelder alle biltyper som er tilgjengelig på reservasjonstidspunktet.
 5.  Alle førere må overholde minstekravet for alder i landet hvor bilen hentes. Retningslinjer for alder varierer etter land, og denne informasjonen vil være tilgjengelig når du bestiller på nett.
 6.  Med mindre noe annet er oppgitt, gjelder ikke dette tilbudet noen tilleggsgebyrer, inkludert valgfri reduksjon av egenandel, énveisgebyrer, drivstoffkostnader, gebyrer for ekstra fører og ung fører, leie av tilleggselementer, inkludert, men ikke begrenset til, barneseter, snøkjettinger, takstativer og navigasjonsveiledninger. 
 7.  Henting- og leveringstjeneste er underlagt geografiske begrensninger. Ta kontakt med utleiefilialen for mer informasjon. 
 8.  Du kan når som helst kansellere reservasjonen frem til leieperioden starter, uten straffegebyr. Hvis du ikke lenger trenger reservasjonen, ber vi om at du kansellerer reservasjonen før leieperioden.
 9.  Dette tilbudet er underlagt bilens tilgjengelighet og kan ikke brukes sammen med andre kampanjetilbud, rabatter, tidligere eller eksisterende reservasjoner. 
 10.  Tilbudet og vilkårene er i tillegg til, og erstatter ikke avtalevilkår som gjelder leieavtalen. Disse inneholder viktige bestemmelser som gjelder leie av bil, og som skal fortsette å gjelde i sin helhet for leieavtalen. 
 11.  Tilbudet og vilkårene, og tvister eller krav som oppstår som følge av eller i sammenheng med dem, er underlagt Storbritannias lover. Hvis du er bosatt i et EU-medlemsland, kan du reise søksmål i forbindelse med tilbudet og vilkårene i en domstol i Storbritannia eller i EU-medlemslandet du er bosatt i.
 12.  Som forbruker vil du ha fordel av ufravikelige bestemmelser i loven i landet du er bosatt i.  Ingenting i disse vilkårene, inkludert avsnittet ovenfor, berører dine rettigheter som forbruker til å stole på slike ufravikelige bestemmelser i lokal lovgivning
 13.  Du rådes på det sterkeste til å gjøre deg kjent med lokal trafikklovgivning i landet du skal kjøre leiebilen i. Du finner ytterligere informasjon for land i EU på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Denne kampanjen er et tilbud fra Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB, Storbritannia.