Sesongtilbud 


Få de beste prisene med Enterprise, uansett hvor i verden du skal!

 

Bestill på forhånd og oppdag vinterens underverker med rabattert bilutleie!

Bestill din bilutleie tidlig og nyt 10 % rabatt—sikre deg din bil nå og spar på ditt neste eventyr med 10 % rabatt på bilutleie i en rekke land over hele verden.

 

Hvorfor nøye seg med det ordinære når du kan utforske det ekstraordinære?

 

Enten du lengter etter nordlyset på Island, de snødekte Alpene eller de idylliske fjordene i Norge, sikrer vårt mangfoldige utvalg av destinasjoner at det finnes noe for enhver reisende.

 

Grip muligheten til å utforske, oppdage og skape uforglemmelige minner med vårt fantastiske tilbud på bilutleie.

 

Vårt omfattende utvalg av kjøretøy, inkludert kompaktbiler, SUV-er og luksusmodeller, betyr at du vil være sikker på å finne riktig bil som passer dine behov.

 

Bestill i dag og dra nytte av dette tilbudet for rabattert bilutleie i 51 land fra 1. desember til 28. februar.

 

Ditt neste eventyr venter – bestill nå og la livets roadtrip begynne!

Liste over deltakende land

Albania

Armenia

Belgia

Bosnia-Hercegovina

Bulgaria

Cebu

Kypros

Danmark

Egypt

Estland

Finland

Færøyene

Georgia

Hellas

Guam

Nederland

Island

Italia

Japan

Jordan

Kosovo

Kroatia

Latvia

Litauen

Luxembourg

Malta

Marokko

Montenegro

Nicaragua

Nord-Makedonia

Norge

Oman

Palau

Polen

Portugal

Qatar

Romania

Saipan

Saudi-Arabia

Sveits

Serbia

Slovakia

Slovenia

Sverige

Sør-Afrika

Sør-Korea

Tsjekkia

Tyrkia

De forente arabiske emirater (UAE)

Ungarn

Østerrike

Vilkår & betingelser
 

 1. Dette tilbudet gir deg 10 % rabatt på grunnprisen for bilutleie [basert på nettstedets beste daglige leiepriser på tidspunktet for bestillingen] for varigheten av din bilutleiereservasjon (leieperiode).
 2. Dette tilbudet er tilgjengelig på deltakende Enterprise Rent-A-Car-lokasjoner i Albania, Armenia, Østerrike, Belgia, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Cebu, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Egypt, Estland, Færøyene, Finland, Georgia, Hellas, Guam, Ungarn, Island, Italia, Japan, Jordan, Kosovo, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Montenegro, Marokko, Nederland, Nicaragua, Nord-Makedonia, Norge, Oman, Palau, Polen, Portugal, Qatar, Romania, Saipan, Saudi-Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Tyrkia, De forente arabiske emirater.
 3. Dette tilbudet er gyldig for alle reservasjoner gjort mellom 17. juni til 28. februar og leieperioder mellom 1. desember – 28. februar og gjelder ikke for leieperioder som overstiger 28 dager. Tilbudet er ikke gyldig i Australia og New Zealand mellom 28. september og 12. oktober 2024.
 4. Dette tilbudet gjelder for alle bilklasser tilgjengelige på bestillingstidspunktet.
 5. Alle sjåfører må oppfylle minimumsalderkravene for leielandet. Alderspolitikk varierer etter leieland og vil være tilgjengelig for deg å lese på bestillingstidspunktet online.
 6. Med mindre annet er spesifisert, gjelder ikke dette tilbudet for noen ekstra kostnader inkludert valgfri egenandelsfrafall, enveisleieavgifter, drivstoffkostnader, tilleggssjåfør og ung sjåfør-avgifter, leie av tilleggselementer inkludert, men ikke begrenset til barneseter, snøkjettinger, takstativer og navigasjonsguider.
 7. Hentings- og avleveringstjeneste er underlagt geografiske begrensninger. Kontakt din utleieavdeling for mer informasjon.
 8. Du har rett til å kansellere reservasjonen når som helst frem til starten av leieperioden uten straff. Hvis du ikke lenger trenger reservasjonen, ber vi om at du kansellerer reservasjonen før leieperioden.
 9. Dette tilbudet er avhengig av kjøretøytilgjengelighet og kan ikke brukes i forbindelse med noen andre kampanjetilbud, rabatterte priser, tidligere eller eksisterende reservasjoner.
 10. Dette tilbudet og disse vilkårene er tillegg til, og erstatter ikke noen vilkår i avtalen i forhold til din leie, som inneholder viktige bestemmelser relatert til leie av ethvert kjøretøy og som fortsatt skal gjelde i sin helhet for leien.
 11. Dette tilbudet og disse vilkårene, og enhver tvist eller krav som oppstår fra eller i forbindelse med dem, er underlagt engelsk lov. Hvis du er bosatt i Den europeiske union, kan du reise søksmål i forbindelse med dette tilbudet og disse vilkårene enten ved de engelske domstolene eller domstolene i det medlemslandet i Den europeiske union hvor du er bosatt.
 12. Som forbruker vil du dra nytte av eventuelle obligatoriske bestemmelser i loven i det landet hvor du er bosatt. Ingenting i disse vilkårene, inkludert avsnittet ovenfor, påvirker dine rettigheter som forbruker til å påberope deg slike obligatoriske bestemmelser i lokal lovgivning.
 13. Du oppfordres sterkt til å sette deg inn i lokale trafikkregler i ditt leielandsmål. Ytterligere informasjon kan finnes for land i Den europeiske union på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Denne kampanjen tilbys av Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB