Enterprise sitt sponsoriat av UEFA Europa League fortsetter for fullt

UEFA Europa League har vært et utrolig eventyr så langt, hvor Manchester United FC har vunnet sin første tittel i 2017. Vi er begeistret over å være sponsor og få lov til å dele hvert eneste steg på veien med verdens mest engasjerte supportere.

Klikk deg inn på den offisielle kampkalenderen på UEFA.com for å holde deg oppdatert på alt som har med UEFA Europa League 2017/2018 å gjøre gjennom hele sesongen.

 

TILBUD – 5 % RABATT

Gjør en torsdagskamp om til en langhelg! Enten du bare er interessert i å få med deg kampen, eller du har planer om å utvide opplevelsen, skal vi gjøre alt vi kan for å gi alle fans den servicen de fortjener. Vi gir deg 5 % rabatt på all billeie, slik at du kanskje til og med får muligheten til å bli litt lenger enn du hadde tenkt. Legg inn reservasjonen ved å fylle ut opplysningene til høyre.

Obligatorisk
Dato og klokkeslett for henting
Obligatorisk
Dato og klokkeslett for levering
Obligatorisk
ALDER
Vi ber deg oppgi alderen din, slik at vi kan avgjøre om du er kvalifisert til å leie biler i enkelte klasser. Yngre sjåfører kan pålegges et eget gebyr.
Obligatorisk
Kupongkode, kundenummer eller bedriftsnummer (valgfritt)
PIN FOR BEDRIFT
For å få tilgang til bedriftskontoen må du angi de tre første tegnene i bedriftsnavnet eller PIN-koden
Obligatorisk
Ikke tilgjengelig
Stengt
Levering utenfor åpningstid
Vilkår og betingelser
Tilbudet gjelder for deltakende Enterprise Rent-A-Car-filialer i Europa og Midtøsten på utleie f.o.m. 1. oktober 2015 t.o.m. 6. juni 2018. Kontakt din lokale filial for å høre om de deltar på tilbudet, før du legger inn bestillingen. Dette tilbudet gir deg 5 % rabatt på dags- eller ukeprisen for leie av en bil på bestillingstidspunktet. Satsene kan variere fra sted til sted, og detaljer om satsene finner du på Enterprise-nettstedene. Ekstra kilometerkostnader kan påløpe for avtaler uten ubegrenset kjørelengde. Øvrige kostnader kan også påløpe, slik som til skadeforsikring (inkl. tyveriforsikring), ansvarsforsikring og eventuelle veiavgifter, merverdiavgift eller andre avgifter på varer og tjenester, samt kreditt- eller bankkortgebyrer. For å benytte deg av dette tilbudet må du reservere 24 timer i forveien. Tilbudet gjelder for alle bilklasser. Rabatten gjelder ikke for eventuelle tilleggskostnader som ikke er inkludert i satsen som er oppgitt over. Leietakeren er ansvarlig for alle andre kostnader som kan påløpe, inklusiv valgfrie tilleggsforsikringer, drivstoff, leie av barneseter, takstativer, karttjenester osv. Minimum leieperiode er én dag, og maksimum leieperiode er 27 etterfølgende døgn. Tilbudet gjelder ikke for leieperioder på 28 dager eller mer. Alle førere må være fylt 25 år. Leietakere på 25-29 år kan leie biler av klasse A til F, mini-MPV-er eller varebiler. For alle andre bilklasser må man være 30 år eller eldre, avhengig av lokal lovgivning. Oppgi UELFANS som kundenummer ved reservasjon for å benytte rabatten. Tilbudet er avhengig av at det er biler tilgjengelig på bestillingstidspunktet. Vanlige leieregler gjelder. Andre restriksjoner kan være gjeldende, deriblant blackout-perioder. Du får mer informasjon ved å kontakte din lokale utleiefilial. Dette tilbudet kan ikke brukes sammen med andre kampanjetilbud, rabatterte satser, eller tidligere reservasjoner. Hente- og leveringstjenesten avhenger av geografiske begrensninger. Du får mer informasjon ved å kontakte din lokale utleiefilial.