TILBUD

Enterprise Plus®

Tjen opp poeng som gir gratis leiedager – bli med i Enterprise Plus® i dag

Med Enterprise Plus®-programmet mottar du bonusene og belønningene du fortjener. Bli med i dag, og begynn å tjene opp poeng som aldri utløper¹. Når du løser inn poengene dine, får du gratis leiedager – uten unntaksdatoer² – hos tusenvis av deltakende Enterprise®-utleiesteder over hele verden.

 • Tjen opp poeng som aldri utløper¹
 • Løs inn poengene, og få leiedager hos deltakende Enterprise-utleiesteder over hele Europa, Nord-Amerika og Australia med en hvilket som helst bil, på en hvilken som helst dag – uten unntak²
 • Få global anerkjennelse, og skaff deg poeng og elitestatus over hele verden³
 • Oppnå elitestatus basert på leieaktivitet
 • Få fordelen av innsjekking som er forbeholdt medlemmer, ved de deltakende utleiestedene
 • Få tilgang til et eget telefonnummer som sikrer deg raskere service

Så snart du har registrert deg og aktivert medlemskapet ditt, begynner du å tjene opp poeng som vil gi gratis leiedager og elitestatus, for hver kvalifiserende leieperiode. Du kan tjene opp poeng ved alle deltakende Enterprise-utleiesteder i Nord-Amerika og Europa. Benytt deg av leiebil fra Enterprise hver gang du er ute og reiser, så tjener du opp gratis leiedager raskere.

Som medlem får du flere bonuser jo mer du leier.

REGISTRER DEG I DAG
Vilkår

¹ Med minst én kvalifiserende leieperiode i Enterprise Plus-programmet i hver treårsperiode. ² Det tas forbehold om tilgjengelighet. ³ Du tjener poeng på kvalifiserte dollar ved deltakende utleiesteder, men ikke på drivstoff, merverdiavgifter eller andre avgifter og leie som ikke kvalifiserer til programmet. Se de fullstendige vilkårene for Enterprise Plus.

Tidsavbrudd for økt

På grunn av en periode med inaktivitet blir økten tidsavbrutt om sekunder. Trykk på mellomromstasten eller velg Fortsett økt for å fortsette økten.

Currency Selection

{{#if storedCurrency}} {{/if}}

{{#if isMobile}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each value}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{else}}
{{#each currenciesArray}} {{/each}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each items}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{/if}}