SPESIELL KUNNGJØRING

Enterprise Rent-A-Car har gleden av å kunngjøre at vi har kommet til Norge.

VÅRE FORPLIKTELSER OVERFOR DEG
Fremragende kundeservice
Siden 1957 har kundene våre blitt vant til å forvente det høyeste servicenivået fra Enterprise, uansett hvor i verden du trenger hjelp av oss.
Levert av dyktige ansatte
Våre ansatte har myndighet til å gjøre det som kreves for at du skal få en god kundeopplevelse hos oss.
Mye for pengene
Hele Enterprise-konseptet er utviklet for å gi deg mest mulig for pengene og hele tiden overgå forventningene dine.

Om Enterprise

Vi er nye i byen, men har lang erfaring fra å dekke transportbehov for kunder fra hele verden.

Selv om Enterprise er nye i Norge, har vi vokst på verdensbasis siden 1957. I dag er Enterprise det største bilutleieselskapet i verden med over 1,2 millioner biler i drift. Og til tross for størrelsen er vi fortsatt en familiebedrift med ett mål – å overgå forventningene dine og gi deg god service og mye igjen for pengene. Prøv oss, og opplev hvordan Enterprise setter kunden først – alltid.

 

«Ta vare på kundene og de ansatte først, så kommer fortjenesten etter.»

Det sitatet stammer fra Jack Taylor, mannen som grunnla selskapet i 1957. Familien hans eier fortsatt selskapet den dag i dag. Med én setning oppsummerer dette oppskriften bak den langsiktige suksessen til selskapet vårt. Vi fokuserer på menneskene som betyr mest – dere som er kundene våre, og alle de som hver dag jobber for å gi dere fremragende service.

Beslutningsdyktige ansatte

Vi gir medarbeiderne våre opplæringen og verktøyet de trenger for å gjøre jobbene sine, og viktigst av alt, vi gir dem myndighet og selvstendighet til å ta beslutninger.  Hvis du trenger hjelp, eller det er en feil som må rettes opp, har alle ansatte frihet til å løse problemet på stedet.

Historien vår

Fra den spede begynnelsen i 1957 har selskapet vårt vokst fra sju kjøretøy som ble leid ut fra kjelleretasjen hos en bilforhandler i det amerikanske Midtvesten, til verdens største bilutleieselskap med over 1,2 millioner biler i drift.

Men vi satte oss ikke som mål å bli det største selskapet i bransjen. Vi ønsket bare å dekke behovene til kundene våre med utmerket service levert av medarbeidere med riktig opplæring og motivasjon til å overgå kundenes forventninger. Det at vi har holdt oss strengt til et enkelt, men effektivt mål, har gjort det mulig å vokse til det selskapet vi er i dag. Vi er glade for å kunne dekke behovene til flere titalls millioner kunder hvert eneste år i 67 land. Rundt hjørnet eller rundt om på kloden, i nabolaget ditt eller på flyplasser overalt i verden – vi står klare til å hjelpe deg.