UEFA Europa League-rabatt

Få 5 % avslag på billeie over hele Europa.

Uansett om du lader opp til kampen, eller om du blir med lenger, jobber Enterprise Rent-A-Car for å gjøre reisen så ukomplisert som mulig.

  • Rabatten er gyldig for alle fans av fotball og UEFA Europa League.
  • Tilbudet gjelder ved alle deltakende utleiesteder ved og i nærheten av flyplasser.
  • Gyldig for utleieavtaler som slutter 1. juni 2021 eller før.

Vilkår:

1. Hvis du oppgir referansekundenummeret UELFANS når du reserverer, gir dette tilbudet deg 5 % rabatt på leieprisen for kjøretøyet. Dette gjelder kun for daglige leiepriser som betales på forhånd eller i etterkant, som gjøres ved bestilling, så lenge leiereservasjonen for kjøretøyet varer (leieperiode).

2. Dette tilbudet er tilgjengelig ved deltagende Enterprise Rent-A-Car-utleiesteder i Europa og Midtøsten. Kontakt utleiefilialen for å sjekke om utleiestedet deltar i dette tilbudet før du bestiller.

3. Dette tilbudet er gyldig for alle reservasjoner som er gjort den 31.08.2019 eller senere, og utleieperioder som fullføres før 01.06.2021, og gjelder ikke for utleieperioder på over 27 dager.

4. Dette tilbudet gjelder for alle kjøretøyklasser som er tilgjengelige ved bestilling.

5. Alle førere må være 25 år eller eldre. Førere på mellom 25 og 29 år kan leie kjøretøy i A- til F-klassen, miniflerbruksbil eller varebil. For alle andre kjøretøyklasser må førere være minst 30 år eller eldre, med mindre lokal lovgivning tillater det. Andre aldersbegrensninger og avgifter for unge førere kan gjelde for utleielandet.

6. Med mindre noe annet er angitt, gjelder ikke dette tilbudet for ekstra avgifter knyttet til valgfri egenandelsforsikring, enveisleie, drivstoff, ekstra fører og ung fører, leie av tilleggselementer inkludert, men ikke begrenset til barneseter, snøkjettinger, takstativ og navigasjonsveiledninger.

7. Henting- og leveringstjeneste er underlagt geografiske begrensninger. Ta kontakt med utleiefilialen hvis du vil ha mer informasjon.

8. Dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet av kjøretøy og kan ikke brukes i kombinasjon med andre kampanjer, tilbud, rabatter eller tidligere eller eksisterende reservasjoner.

9. Dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene er et tillegg til, og erstatter ikke noen av vilkårene i leieavtalen, som inneholder viktige bestemmelser i forbindelse med leie av kjøretøy, og som skal fortsette å gjelde fullt ut for leien.

10. Dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene, og eventuelle tvister eller krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med dem, er underlagt engelsk lov, og saker knyttet til dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene kan prøves rettslig i engelske domstoler. Hvis du er bosatt i EU, kan saker knyttet til dette tilbudet og disse vilkårene og betingelsene prøves rettslig, enten i engelske domstoler eller i EU-landet du er bosatt i.

11. Som forbruker vil du dra nytte av alle pålagte bestemmelser i landet du er bosatt i. Ingenting i disse vilkårene, inkludert avsnittet ovenfor, påvirker dine forbrukerrettigheter hva angår pålagte bestemmelser i lokal lovgivning.

12. Du anbefales på det sterkeste å gjøre deg kjent med lokale trafikkregler i utleielandet. For land i EU finner du mer informasjon på

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Dette tilbudet er en kampanje for Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, som er ansvarlig for merkevarene Enterprise, National og Alamo.